• KIG MED PÅ INSTAGRAM
  • FØLG MED PÅ FACEBOOK
  • RING 8685 5066
  • raskedyr@raskedyr.dk

TRYGHED FOR EJER OG KÆLEDYROm os på Skægkær Dyreklinik

Skægkær Dyreklinik er en smådyrsklinik ved Silkeborg. Hos os er omsorg, faglighed og et højt serviceniveau omdrejningspunkter i vores måde at omgås og behandle både kæledyr og deres ejere. Her på siden kan du læse om os ejere og medarbejdere og om klinikkens historie.

Vi er drevet af en kærlighed til dyrene og en erkendelse af vores ansvar for deres helbred og livskvalitet. Et ansvar, som vi lægger stor vægt på. Hos Skægkær Dyreklinik kan du altid forvente et højt informationsniveau hvad angår både diagnose, behandling, prognose og behandlingsomkostninger. Ligesom du også kan forvente fagligt opdateret personale, moderne faciliteter og udstyr, samt den bedste omsorg, pleje og behandling af dit kæledyr.

I forbindelse med klinikken har vi også en butik, hvor vi sælger kvalitetsfoder og diæter fra HPM (VIRBAC), Hills og Specifik samt forskellige plejemidler.

Skægkær Dyreklinik er godkendt til hofteledsdysplasi (HD) og albueledsarthrose (AA) optagelser til godkendelse i stambog.
Vi er certificeret til rygfotografering af gravhunde til Dansk Gravhundeklubs rygscreeningsprogram.

OM OS PÅ SKÆGKÆR DYREKLINIK

Lars Schytz er dyrlæge og medindehaver af Skægkær Dyreklinik
Lars SchytzDyrlæge og indehaver

Dyrlæge. Uddannet 1999 hvor jeg blev ansat på Skægkær Dyreklinik. Den første periode i en stilling med både kæledyr og produktionsdyr. Fra 2008 udelukkende med kæledyr.

HANNE AGERBO HOLST er dyrlæge på Skægkær Dyreklinik
Hanne Agerbo HolstDyrlæge og indehaver

Uddannet dyrlæge i 2004.  Arbejder udelukkende med kæledyr. Været ansat som dyrlæge på Skægkær Dyreklinik siden 2010. Faglige interesser/speciale er bløddelskirurgi, ultralydsscaning og tandbehandlinger. Hanne indtrådte som medejer af Skægkær Dyreklinik pr. 1. januar 2021.
Privat: Gift med Mogens (dyrlæge), bor i lokalområdet, og har 2 drenge og en pige. Har selv to islandske heste (Flipi og Grettir) og en kat (Sofus).

Majbritt Østen er dyrlæge på Skægkær Dyreklinik
Majbritt ØstenDyrlæge

Uddannet dyrlæge i januar 1992.1992 ansat i barselsvikariat på Åkirkeby Dyreklinik i 10 mdr. i blandet praksis, 1993 ansat hos Astrup-Borris Dyrlæger i/s i 2½ år i blandet praksis, siden september 1995 ansat i Skægkær Dyreklinik udelukkende i smådyrspraksis.Mine interesseområder er de medicinske sygdomme.Jeg interesserer mig for hudsygdomme, endokrinesygdomme.Jeg har deltaget i efteruddannelseskurser om mange forskellige emner.
Jeg er certificeret til at tage HD-, AD-, Penhip- og gravhunderyg røntgenbilleder.

Tine Jordan er veterinærsygeplejerske på Skægkær Dyreklinik
Tina JordanVeterinærsygeplejerske
Uddannet Autoriseret Veterinærsygeplejerske i 2008 ved Dyrenes lægehus i Tjørring/Herning. Startet hos Skægkær Dyreklinik i 2016.
KAREN M. NICKELSEN er klinikassistent på Skægkær Dyreklinik
Karen M. NickelsenKlinikassistent

Uddannet kontorassistent indenfor det offentlige
Ansat hos Skægkær Dyreklinik som klinikassistent i 2003.

Mille Smed Olsen er klinikassistent på Skægkær Dyrekinik
Mille Smed OlsenKlinikassistent
Uddannet jordbrugsteknolog (hest) i 2010. Førhen bla. stået i butik (grovvarecenter) og passet økologiske grise på friland.
Ansat som klinikassistent på Skægkær Dyreklinik siden august 2021.

HISTORIEN

1953

Erik Stensbæksgaard har udkørende dyrlægepaksis fra sin private bopæl i Skægkær.
1970

Etablerer Skægkær Dyreklinik i kælderen i assistantboligen (den nuværende klinikadresse).
1975

Teddy Schøler og Erik Stenbæksgaard i kompagniskab. Fortsat klinik i kælderen.
1979

Teddy Schøler overtager Skægkær Dyreklinik
1987

Slår sig sammen med dyrlæge Peter Boesen, der har praksis i Kjellerup. Samtidig køber Jens Philipsen sig ind i praksis, og der fortsættes med blandet praksis, hvor kæledyrene udgør større og større del af praksis.
1990

Den nuværende klinik bygges
1999

Lars Schytz ansættes
2008

Peter Boesen og Teddy Schøler stopper i praksis og Lars Schytz indgår kompagniskab med Jens Philipsen.
2014

Skægkær Dyreklinik skilles fra produktionsdyrsdelen, og er herfra en dyreklinik der udelukkende tager sig af kæledyr. Produktionsdyrsdelen fortsætter som Kvægdyrlægerne Midt, med bopæl i Bording. Lars Schytz er herfra eneejer af Skægkær Dyreklinik. Hanne Holst og Majbritt Østen er ansatte dyrlæger.
2021

Dyrlæge Hanne Holst indtrådte som medejer pr. 1. januar.