• KIG MED PÅ INSTAGRAM
  • FØLG MED PÅ FACEBOOK
  • DØGNVAGT 8685 5066
  • raskedyr@raskedyr.dk

Skægkær DyreklinikTRYGHED FOR EJER OG KÆLEDYR

Skægkær Dyreklinik er en smådyrsklinik, hvor omsorg, faglighed og et højt serviceniveau er omdrejningspunkter i vores måde at omgås og behandle både kæledyr og deres ejere.

Vi er drevet af en kærlighed til dyrene og en erkendelse af vores ansvar for deres helbred og livskvalitet. Et ansvar som vi ikke tager let på. Som klient hos Skægkær Dyreklinik kan du altid forvente et højt informationsniveau hvad angår både diagnose, behandling, prognose og behandlingsomkostninger. Ligesom du også kan forvente faglig opdateret personale, moderne faciliteter og udstyr, samt den bedste omsorg, pleje og behandling af dit kæledyr.

I forbindelse med klinikken har vi også ind mindre butik, hvorfra vi blandt andet sælger kvalitetsfoder og diæter fra Hill´s, HPC (VIRBAC) og Specific, samt forskellige plejemidler.

Skægkær Dyreklinik er godkendt til hofteledsdysplasi (HD) og albueledsarthrose (AA) optagelser til godkendelse i stambog.
Vi er certificeret til rygfotografering af gravhunde til Dansk Gravhundeklubs rygscreeningsprogram

HISTORIEN

1953

Erik Stensbæksgaard har udkørende dyrlægepaksis fra sin private bopæl i Skægkær.
1970

Etablerer Skægkær Dyreklinik i kælderen i assistantboligen (den nuværende klinikadresse).
1975

Teddy Schøler og Erik Stenbæksgaard i kompagniskab. Fortsat klinik i kælderen.
1979

Teddy Schøler overtager Skægkær Dyreklinik
1987

Slår sig sammen med dyrlæge Peter Boesen, der har praksis i Kjellerup. Samtidig køber Jens Philipsen sig ind i praksis, og der fortsættes med blandet praksis, hvor kæledyrene udgør større og større del af praksis.
1990

Den nuværende klinik bygges
1999

Lars Schytz ansættes
2008

Peter Boesen og Teddy Schøler stopper i praksis og Lars Schytz indgår kompagniskab med Jens Philipsen.
2014

Skægkær Dyreklinik skilles fra produktionsdyrsdelen, og er herfra en dyreklinik der udelukkende tager sig af kæledyr. Produktionsdyrsdelen fortsætter som Kvægdyrlægerne Midt, med bopæl i Bording. Lars Schytz er herfra eneejer af Skægkær Dyreklinik. Hanne Holst og Majbritt Østen er ansatte dyrlæger.

HOLDET PÅ SKÆGKÆR DYREKLINIK

Lars SchytzDyrlæge og indehaver

Dyrlæge. Uddannet 1999 hvor jeg blev ansat på Skægkær Dyreklinik. Den første periode i en stilling med både kæledyr og produktionsdyr. Fra 2008 udelukkende med kæledyr.

Majbritt ØstenDyrlæge

Uddannet dyrlæge i januar 1992.1992 ansat i barselsvikariat på Åkirkeby Dyreklinik i 10 mdr. i blandet praksis, 1993 ansat hos Astrup-Borris Dyrlæger i/s i 2½ år i blandet praksis, siden september 1995 ansat i Skægkær Dyreklinik udelukkende i smådyrspraksis.Mine interesseområder er de medicinske sygdomme.Jeg interesserer mig for hudsygdomme, endokrinesygdomme.Jeg har deltaget i efteruddannelseskurser om mange forskellige emner.
Jeg er certificeret til at tage HD-, AD-, Penhip- og gravhunderyg røntgenbilleder.

HANNE AGERBO HOLSTDyrlæge

Uddannet i 2004.  Arbejder udelukkende med kæledyr. Været ansat som dyrlæge på Skægkær Dyreklinik siden 2008. Faglige interesser/speciale er bløddelskirurgi og tandbehandlinger.
Privat: Gift med Mogens, bor i lokalområdet, og har 2 drenge og en pige. Har selv to islandske heste (Flipi og Eldir) og en kat (Pelle).

Tine JordanVeterinærsygeplejerske

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KAREN M. NICKELSENKlinikassistent

Uddannet kontorassistent indenfor det offentlige
Ansat hos Skægkær Dyreklinik som klinikassistent i 2003.

Astrid Schytz VesterdalKlinikassistent

Jeg har sabbatår efter at være blevet student i sommeren 2020. Jeg laver forskelligt forefaldende arbejde på klinikken, bla. telefonpasning, fodersalg, assistere ved forskellige behandlinger og meget andet. Jeg har altid haft hund og kat, så jeg nyder at være omgivet af dyr.