Hvalpeaften tirsdag d. 9. februar kl. 19.30.

Når man har anskaffet en ny hvalp, er der som regel mange ting, man ønsker svar på. Det er vores erfaring, at man tit glemmer at spørge dyrlægen, når man er til vaccination første gang.
Vi holder en uformel hvalpeaften, hvor I får lejlighed til at stille spørgsmål til dyrlægen samt få en rundvisning på klinikken. Jeres hvalpe kan opleve klinikken på en anden måde end ved de sædvanlige dyrlægebesøg. Dyrlægen vil give råd og vejledning om fodring, opdragelse, pasning og pleje mv. Af pladshensyn har vi et begrænset deltagerantal tilmelde jer på email: raskedyr@raskedyr.dk, eller telefonisk på 86855066.
Mødet vil vare ca. 1½ time og foregå fra kl. 19.30.
Tag endelig hvalpen med.

Hvalp

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *